Un any més, a Benasque, s’ha celebrat una de les curses de referència de l’estiu, el Gran Trail Aneto Posets. Esdeveniment format per cinc proves diferents (Gran Trail, 105k; Vuelta al Aneto, 55k; Maratón de las Tucas; 42k, Vuelta al Pico Cerler, 25k; i Vuelta al Molino de Cerler, 12,5k), l’ambient durant tot el cap de setmana a la vall de Benàs és espectacular.

Encara que amb menys presència que altres anys, el club ha estat representat pels companys Raül Jordà, Aitor Frau i Juan Bosco Llàcer, que participaren a la Maratón de las Tucas.

L’eixida, el divendres a la nit, del Gran Trail, baix una intensa pluja, va crear dubtes entre els corredors, encara que el dissabte el temps va permetre la celebració de les proves. La mala notícia va estar en la retirada del nostre company Aitor per lesió, després de superar la part més difícil i dura de la cursa i quan li restaven menys de 10 kilòmetres per arribar a la meta.

La classificació de Raül fou la següent:

138         Raül Jordà Sánchez         6:58:18
658         Juan Bosco Llàcer            9:40:08

D’altra banda, i també el dissabte 21, es celebrà a Ibi la IV Carrera Nocturna Nit de les Ermites, amb un recorregut de 14km i uns 300 metres de desnivell positiu. Així van classificar els nostres:

35           Juan Cancio Verdú Tarraso         1:11:29
47           Nacho Aracil Vicens                       1:13:22