Cap de setmana de grans i llargues curses. Dues cites ineludibles al calendari nacional i internacional i amb representació del nostre Club Atletisme Alcoi SM.

Comencem pel Penyagolosa Trails, una clàssica entre les clàssiques, que enguany ha servit como a campionat del món de Trail.

El club va estar representat en dues de les tres curses amb que compta l’esdeveniment: a la Ultra (109 km i 5.600 metres de desnivell positiu)van correr Raúl i Kote (aquest últim retirat al voltant del kilòmetre 80) i la MIM (62 kilòmetres i 3.300 metres de desnivell positiu) amb el nostre company Eric.

Així van classificar.

CSP (109 Km)
80           Raúl Cantó Valor              17:03:50

MIM (62 Km)
409         Eric Biosca García             09:55:34

 

D’altra banda, a les Canàries, a la Illa de La Palma, s’ha disputat la Transvulcania, la cursa dels volcans canaris, esdeveniment amb vàries proves entre les que destaca l’ultra de 73 km i 4.350 m+ de desnivell. El nostre company, Pau Egea, amb la inscripció baix del braç, però amb la impossibilitat de completar la cursa per recomanació mèdica després dels problemes que va patir fa un mes després del Marató Buscarró de Barxeta de fa quasi un més, no va voler perdre’s l’eixida i l’experiència d’aquesta espectacular cursa, i va recórrer els primers 26 kilòmetres de la mateixa. Segur que en anys vinents hi hauran noves oportunitats. Ànims!