Un any més, i ja van sis, el Trail Solidari Alcoi ha omplit la muntanya de corredors i marxadors compromesos contra el càncer. Amb la novetat del Mig Trail (26K i 1.041 m+), que s’afegia al Trail (52K i 2.391 m+) i a la Marxa senderista (20K i 710 m+), el nombre de participants ha estat de rècord: 1.800.

Hem hagut d’esperar més d’un any i mig des de l’últim trail degut al canvi de dates, el que ha influït decisivament a les condicions de la cursa, que ha canviat la calor primaveral, per un fred quasi hivernal, amb boira i pluja durant alguns moments de la cursa, que li van donar un punt èpic a alguns moments de la cursa, especialment, la pujada al Montcabrer de la cursa llarga.

Però per damunt de tot, de resultats, de temps i de la competició, ha estat de nou l’esperit del Trail Solidari, amb la seua particularitat de la competició per equips de quatre, on la solidaritat de l’equip i la vivència amb els companys, eclipsa qualsevol altra mena de medició. Un any més, el Club Atletisme Alcoi, donem l’enhorabona a la organització i a tots els que fan possible que aquesta ona de solidaritat no s’ature.

Fins l’any que ve.