Un any més, i ja van set, s’ha celebrat (i disputat, però principalment celebrat) el Trail Solidari Ciutat d’Alcoi. Calen poques presentacions per a aquesta cursa solidària, una cursa a benefici de la lluita contra el càncer. Una cursa diferent on el que menys importa és la classificació, on brilla el companyerisme (només classifiquen aquells equips que creuen al complet la línia de meta), on el ritme de l’equip és el ritme del menys fort, on tots estiren de tots, on tots, corredors i caminants, poden participar (Trail, 56k; Mig Trail, 30k; i Marxa, 24k), on és possible trobar un equip complet espentant i tirant de cadires de rodes adaptades per la serra, per tal que ningú es quede sense gaudir de l’experiència, trencant així barreres que semblaven impossibles.

Al final, les escenes habituals (i sempre emocionants): abraçades, llàgrimes, somriures… i molta emoció.

Des d’ací, volem agraïr i donar l’enhorabona als organitzadors i a la marea de colaboradors i voluntaris que fan possible aquesta increïble cursa que enguany ha estat capaç de congregar a vora 1.900 participants entre les tres proves. Tot un èxit!

Per últim, volem donar l’enhorabona als companys del club que van fer pòdium amb els seus equips. Ells són:

  • Club Atletismo Alcoy, equip format per Marcos Giner, Cristina Díaz, Pau Egea i Raül Jordà, tercers a la categoria M-1 del Trail.
  • Mirauto Club Atletismo Alcoy, equip format per Ximo Muñoz, Salvador Cerro, Nando Bernabéu i Felín Martínez, segons a la categoria M-3 del Trail.
  • Juegos del Calambre, amb la companya Clara Doménech, a la categoria X-2 del Mig Trail

Un any més, l’enhorabona a tots!