En la matinada del dissabte 2 al diumenge 3 de maig, s’ha celebrat el Trail Nocturn Camins de Cabres 2018, esdeveniment composat per dues curses: 45K amb 2.880 metres de desnivell i 23K amb 1.680 metres de desnivell. Les dues curses són d’una gran duresa i tecnicitat, especialment a les baixades, També molt fangoses, ja que una forta pluja va fer acte de presència durant la cursa, circumstàncies a les que es suma la nocturnitat de la prova, que la fa més difícil si cap. El club va estar representat per quatre membres a la cursa llarga, però només dos la van concloure, després de la retirada de Kote i Cris, al kilòmetre 23, mentre que Juan, el nostre representant a la cursa curta, la va concloure sense més complicacions.

Donat que hi va haver problemes amb la medició dels temps i la classificació a la cursa de 45K, el temps dels nostres que utilitzarem a aquesta crònica serà el del rellotge dels nostres corredors, que van entrar junts a la meta, encara que no tenim informació sobre la seua posició a la classificació.